MENÜ

Piadína Picante

 

A tésztáról:

A piadína olaszországban a lepény megfelelője. Mint minden tészta arrefelé egyszerű, ízes, de könnyű és laza.

Sokat kínlódtam, hogy honnan szerezhetnék be igazán finom piadínát. Ezt is a szervíznek köszönhetem, hogy a sors összehozott a debreceni Tar Pizzériával. Ők készítik nekünk fatüzelésű kemencéjükben, azzal a gondossággal és fanatizmussal, aminek köszönhető jó hírük. Hála érte!

 

Így készül:

A tészta kap egy kis olívaolajat, arra terítem rá a salátát. A levelekre sajtot helyezek, arra a napoli picante szalámit. A szalámira a mozarella, arra bors, majd paradicsom. A paradicsomra friss bazsalikom, majd az olívabogyók felkarikázva. A kettéhajtott cuccot bedobom a kontakt grillbe, amitől a sajt összeolvad a pikáns szalámival, a paradicsomba a bazsalikom és így kapsz egy egészen különleges élményt! Persze az egész a maga kis 30 dkg-jával rendbeteszi az éhezőket!

 

Ára: 1.190 Ft

 

 

Asztali nézet