MENÜ

La San Marco V6

 

Olasz 6 karos mechanikus kávéfőző gép

 

A V6 hagyományos karrendszerű gép. Funkcionalitását és tulajdonságait meglepő megjelenéssel egészíti ki, amely egyedivé teszi. A hidroformázott eljárással készített acél karosszéria festett felülettel és edzett üveggel van szerelve. Fehér LED-es izzókkal lett megvilágítva a géptest belseje a munkaterület, illetve a karcsoportok üvegezett burkolata is. Az adagoló csoportok és a CLASS hengerek krómozottak, a kazán 2 változatban választható: tükörre polírozott rozsdamentes acélból, vagy aranyozott rézből. A gép belseje polírozott sárgaréz és réz hidraulikus alkatrészekből, a CLASS és a hengerek karbonnal vannak bevonva. Egyedülálló ezeknél a modelleknél a PID rendszer bevezetése, a kazán vízhőmérsékletének elektronikus vezérlésére és szabályozására.

 

KÜLÖNLEGESSÉGEK:

A LEVA CLASS® egy La San Marco exkluzív szabadalom. A rendszer egy szervo-segítő fékberendezésből áll, amelyet a kar visszaeresztése során indítanak el.

A LEVA CLASS® technológia használata lehetővé teszi a kar alaphelyzetbe állását, minden körülmény között, javítva a gép könnyű használhatóságát és biztonságát. Ezenkívül a „vakszűrős” csoportos mosás még egyszerűbbé válik, minimalizálva a feszültséget és kiküszöbölve az üzemeltető kockázatait.

LEVA CLASS®: Az első szabadalmaztatott technológiai innováció a karos gépek számára, amely javítja a mechanikus extrakciós csoport használatát a nemzetközi biztonsági előírásoknak megfelelően.

 

technikai jellemzők:

kazán kapacitása: 24 liter

teljesítmény: 9.000 W

súly: 160 kg

szélesség: 1.110 mm

mélység: 770 mm

magasság: 540 + 260 mm

 

alapszínek:

klasszikus gyöngyfehér

fekete láva avantgárd

elegáns Trieszt kék

 

extrák:

kar nyél fa: 80 € / db

portafilter nyél fa: 72 € / db

víz/gőz csap nyél fa: 56 € / db

 

Rozsdamentes kazánnal: 30.000 € + ÁFA

Aranyozott réz kazánnal: 31.000 € + ÁFA

 

Letölthető katalógus ide kattintva

 

 

Asztali nézet