MENÜ

La San Marco Leva Luxury 2 gr

 

Olasz 2 karos mechanikus kávéfőző gép

A technológiát tekintve hagyományos karrendszerű gép. Az edzett üveg ház rendkívül elegáns, a futtatott színek, a krómozott és csiszolt réz, a belső felületek bizalmat ébresztenek bárkiben, aki meglátja. A csiszolt, rozsdamentes acélból készült fej csoportok, a ledes megvilágítás teszi igazán különlegessé ezt a típust.

 

KÜLÖNLEGESSÉGEK:

A LEVA CLASS® egy La San Marco exkluzív szabadalom. A rendszer egy szervo-segítő fékberendezésből áll, amelyet a kar visszaeresztése során indítanak el.

A LEVA CLASS® technológia használata lehetővé teszi a kar alaphelyzetbe állását, minden körülmény között, javítva a gép könnyű használhatóságát és biztonságát. Ezenkívül a „vakdugós” csoportos mosás még egyszerűbbé válik, minimalizálva a feszültséget és kiküszöbölve az üzemeltető kockázatait.

LEVA CLASS®: Az első szabadalmaztatott technológiai innováció a karos gépek számára, amely javítja a mechanikus extrakciós csoport használatát a nemzetközi biztonsági előírásoknak megfelelően.

Látható a vízszint és az egész gőz adagolási rendszer. A kazán polírozott rozsdamentes acélból. LED megvilágítás állítható színekkel. 1 cm-es edzett, megvilágított üveglapok. PID technológia először karos gépen, elektronikusan vezérelt kazánvíz hőmérséklet-szabályozás.

 

technikai jellemzők:

kazán kapacitása: 12 liter

teljesítmény: 3.500 W / 4.500 W

súly: 85 kg

szélesség: 720 mm

mélység: 550 mm

magasság: 525 + 275 mm

 

alapszínek:

 fehér

sárga

narancs

piros

ibolya

kék

zöld

pink

fekete

metál vörös

égkék metál

 

feláras színek:

króm: 360 €

 

extrák:

elektromos csésze melegítő fűtőszál: 83 €

karbon kiegészítés a dugattyúknál: 84 €

kar nyél fa: 82 € / db

portafilter nyél fa: 74 € / db

víz/gőz csap nyél fa: 58 € / db

 

11.341 € + ÁFA

4.895.000 Ft Bruttó

 

Letölthető katalógus itt

 

 


 

 

La San Marco kávéőrlő, új instant kávéőrlő, smart instant, lsm instant őrlő, új lsm őrlő, új lasanmarco, lasanmarco berendezések, újlasanmarcogép, lasanmarcomagyarország, lasanmarcoforgalmazás, lsmforgalmazás, lsmimport, lsmkávégépúj, kávégép, kávéfőzőgép, kávédaráló, kávéőrlő, levaluxury, újleva, újkarosgép

Asztali nézet