MENÜ

 

Kedves Látogató!

 

Régi álmom vált valóra, mikor lehetőséget kaptunk a La San Marco kávégépek forgalmazására. Több, mint 20 éve vagyok kapcsolatban ezekkel a gépekkel. 7 éve alapítottuk szervizünket, azóta a piacon legelterjedtebb kávégép márkaként nagyon sokat javítottunk, újítottunk fel, és adtunk el, melyek azóta is működnek. Mondhatom, hogy kitartó tárgyalások és munka eredménye ez a kapcsolat. 

Aki ismeri a KávégépCenter munkásságát, az tudja, hogy alap értékünk a becsületesség és az alaposság. A cél mindig a kiváló eszpresszó elkészítése.

Sokan kérdezték, hogy miért ez a gép? "Miért akarsz te Segafredós gépeket eladni?"

A válasz egyszerű: ezek a berendezések, az elmúlt 20 évben rettentő elhanyagolt szervizháttérrel szolgálták a vendéglátást, mégis lerakták az olasz eszpresszókultúra alapjait, és ezt minden túlzás nélkül állítom. Mi forgalmaztunk felújított La San Marco gépeket. Soha nem barkácsoltunk, mindig alaposan, a gyári állapotot állítottuk vissza. Ezeket a 15-20 éves gépeket, melyeket az elmúlt 7 évben adtunk el, azóta is rendszeresen karbantartjuk, és kiváló állapotban vannak. Én azt gondoltam, ha 5-6 évenként rájuk kell költeni egy 100-150 ezer forintot felújításra, akkor is minden rendben van. Azonban ezek a gépek kiváló értékekkel működnek a mai napig.

Igyekszem mindenre kiterjedő információkat adni a termékeknél. Az oldalt folyamatosan szerkesztjük, töltjük, remélem, ahogyan a La san Marco gyár fejleszti a technológiáját, sosem leszünk kész ezzel a weboldallal!

Jó böngészést kívánok!

Tóth József

 

 


 

 

Az új berendezések megrendelésének menete a következő:

 

A megrendelés e-mailben történik: kavegepcenter@gmail.com.

A pontos egyeztetés után árajánlatot adunk a beüzemelés költségeiről.

A megrendelt berendezések listaárának  50%-át előlegként kérjük befizetni, ezt követően 30 napon belül

kerül sor a beüzemelésre.

Garancia 1 év, opció + 1 év 10% felár ellenében.

Az akciók a feltüntetett időszakban megrendelt és előlegezett gépekre érvényesek!

 


 

  

 

 


 

 

 

  


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet