MENÜ

 

Kedves Látogató!

 

Régi álmom vált valóra, mikor lehetőséget kaptunk a La San Marco kávégépek forgalmazására. 1998 óta vagyok kapcsolatban ezekkel a gépekkel. 2012-ben alapítottuk szervizünket, azóta a piacon legelterjedtebb kávégép márkaként nagyon sokat javítottunk, újítottunk fel, és adtunk el, melyek azóta is működnek. Mondhatom, hogy kitartó tárgyalások és munka eredménye ez a kapcsolat. 

Aki ismeri a KávégépCenter munkásságát, az tudja, hogy alap értékünk a becsületesség és az alaposság. A cél mindig a kiváló eszpresszó elkészítése.

Sokan kérdezték, hogy miért ez a gép? "Miért akarsz te Segafredós gépeket eladni?"

A válasz egyszerű: ezek a berendezések, az elmúlt 25 évben rettentő elhanyagolt szervizháttérrel szolgálták a vendéglátást, mégis lerakták az olasz eszpresszókultúra alapjait, és ezt minden túlzás nélkül állítom. Mi forgalmaztunk felújított La San Marco gépeket. Soha nem barkácsoltunk, mindig alaposan, a gyári állapotot állítottuk vissza. Ezeket a 15-20 éves gépeket, melyeket az elmúlt 8 évben adtunk el, azóta is rendszeresen karbantartjuk, és kiváló állapotban vannak. Azt gondoltam, ha 5-6 évenként rájuk kell költeni egy 100-150 ezer forintot felújításra, akkor is minden rendben van, de a valóság, hogy ezek a gépek kiváló értékekkel (hőmérséklet, nyomás) működnek a mai napig.

Igyekszem mindenre kiterjedő információkat adni a termékeknél. Az oldalt folyamatosan szerkesztjük, töltjük, remélem, miként a La san Marco gyár fejleszti a technológiáját, mi sosem leszünk kész ezzel a weboldallal!

Jó böngészést kívánok!

Tóth József

 

 


 

 

Az új berendezések megrendelésének menete a következő:

 

A megrendelés e-mailben történik: kavegepcenter@gmail.com.

A pontos egyeztetés után küldjük a megrendelőt a gépekről és a beüzemelés költségeiről.

A megrendelt berendezések nettó ára a díjbekérő összege, ennek beérkezése

után kezdik el a gyártást, ami jellemzően 2-3 hét. Ezt követően

kiállítjuk a végszámlát, melynek beérkezés után a berendezések beüzemelésre kerülnek.

Garancia 12 hónap, (opció + 12 hónap 10% felár ellenében).

Az akciók a feltüntetett időszakban megrendelt és előlegezett gépekre érvényesek!

 


 

  

 Leva kávégépek 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet