MENÜ

 


A nagyteljesítményű karos gépek az igénybevételtől függően folyamatos karbantartást igényelnek. Szervizünk a karos gépek számtalan típusát javítja, esetileg vagy szerződéses formában karbantartja.

Gyakran találkozunk idősebb, esetleg használtként vásárolt gépekkel, amelyek a karbantartás elhanyagolása miatt nem megfelelő minőségű kávét főznek. Sok esetben ajánlott az idősebb, használt gépeket felújítani. A felújítás után a gép évekig nem igényel szervízt a kötelező karbantartásokon kívül. A felújítás alkalmával a kazánt, csöveket, fűtőszálat, fejet illetve minden egyéb csatlakozást és vízvezető részt vízkőtlenítünk, fémtisztaságig takarítunk. Fontos tudni, hogy a kávégépek kazánjában lerakodó vízkő és üledék nagyban befolyásolja a kávégép működését.

A vízlágyító használata sok kellemetlenségtől megkíméli a tulajdonost, azonban hatása nem 100%-os. A leülepedett üledék megszínezi a teavizet, kellemetlen, esetleg dohos illatot ad a gőznek és a víznek egyaránt. A fűtőszálon megtapadó üledék és vízkő annak hatásfokát csökkenti. A fűtőszálon minden megtapadt 1 mm lerakódás plusz 20-30% -os energiafelhasználást eredményez.

Gyakori probléma továbbá a kávégép nem megfelelő kalibrációja.

A megfelelő vízhőfok és nyomás beállítása, a mágnesszelep karbantartása elhanyagolhatatlan.

Főzhetünk bármilyen jó vagy kevésbé jó minőségű kávét, ha a gép nincs megfelelően kalibrálva, akkor a végeredmény kiábrándító.

Nem elegendő azonban a gép kalibrációja, adott kávékeverékhez szükséges beállítani a darálót is. Az örlemény mennyisége, finomsága kulcsfontosságú a kész kávé szempontjából.

Sok esetben találkozunk elzsírosodott, eltömődött kávégépekkel is. A fej folyamatos tisztítása, a szűrők és a mágnesszelep karbantartása vagy tisztítása a kávé minőségét és a főzés sebességét is javítja. A mindennapos vakszűrős tisztítás kitolja a karbantartások gyakoriságának idejét, azonban koránt sem ér fel egy teljeskörű tisztítással, amikoris a fej elemeit megbontva egyessével tisztítjuk az alkatrészeket, megszabadítva azokat a zsír és vízkőlerakódásoktól.

Különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a kávégépek a karbantartások vagy felújítások után a darálóval összhangban kalibrálva legyenek. Az Ön érdeke is, hogy vásárlói a megfelelő minőségű kávéból a lehető legfinomabb kávét kapják. Természetesen nekünk érdekünkben áll, hogy az általunk karbartott vagy felújított kávégépen lefőzött kávé minősége kiváló legyen, hiszen ügyfeleink elégedettsége a legjobb reklám számunkra.

Lehetőséget biztosítunk kedvezményes, általánydíjas szerződés megkötésére is. Ennek keretében a szerződő fél jelentős kedvezményekre tehet szert az alább felsorolt szervíz irányárakból, valamint rendszeres időközönként történő ellenőrzés és karbantartás mellett biztosíthatja magát a lefőzött kávé minősége felől, valamint a kávégép hibátlan és hosszútávú működéséről.

 

 

 

 

 

 

Kávégépek, karos-vendéglátó-ipari gépek, automata kávégépek, Saeco kávéfőzőgépek,

Jura kávéfőzőgépek, AEG kávéfőzőgépek, Bosch kávéfőzőgép, Rotel automata svájci kávégép,

Debrecen Saeco kávégép, Debrecen La San Marco kávégép, Debrecen Kávégép center,

Saeco kávégépcenter, Jura center, Aeg kávégépcenter, Leone kávégépcenter, Astoria kávégépcenter,  

Debrecen kávégép értékesítés, Debrecen kávégép szervíz, Debrecen kávégép bérbeadás,

Hajdú-Bihar megyei kávégép javítás, karbantartás. Faema kávégépek javítása,

Expobar, Faema, Faema Legend, Faema E61, Faema due, Faema Express, Faema Diplomat

Astoria, Leone, Astoria, Leone, LSM, Obel kávédarálók, Mazzer, Nuova Simonelli, San Remo

La San Marco kávégépek bérbeadása,  La San Marco kávégépek eladása 6 hónap garanciával.

Cimballi javítás, Faema szervíz, La San Marco kávégép szervíz, Kávégépcenter, kávégépek bérbeadása,

Jura bérbeadás, Krups bérbeadás, karos kávégép bérbeadás, kávégép bérbeadás rendezvényekre,

rendezvényes kávégép, adagelszámolásos kihelyezés, Colibri Necta

kávégép center, kávégép center, kávégép center, kávégép center, kávégép center, kávégép center,

 

Asztali nézet