MENÜ

Javítási munkálatok vállalási feltételei

 

1.1. Felelősségvállalás

A vállalkozó felelősséget vállal a javításra átvett eszközök és tartozékaik, legjobb tudása szerinti megjavítására és állagának megóvására, az átvételtől az átadásig. A felelősség nem terjed ki az eszközben hagyott kellékekre, töltőanyagokra.

1.2. Az eszközök átvételének feltételei

- Garanciális javításra a vállalási szabályzatban rögzített feltételekkel csak a Kávégépszervíz Kft. által forgalmazott és értékesített eszközöket vesszük át telephelyünkön.

- Garanciális igény esetén a Kávégépszerviz Kft. által kiállított ép jótállási jegy megléte és bemutatása szükséges.

- A javítást kérő cégnek nem lehet a vállalkozóval szemben rendezetlen tartozása.

 

2. A javítás menete

A javításra behozott és az átvétel feltételeinek megfelelő eszközök Átvételi elismervényen ellenében a szervizbe kerülnek. Átvételkor kisgépekre 4.500 ft, karos gépekre 12.700 ft javítási előleget kell fizetni, melyet a munka elvégzése esetén a számla végösszegéből levonunk. A javítás megkezdésekor munkalap készül, amely végigkíséri az eszközt egészen annak visszaadásáig.

A vállalt javítási időtartam 2 - 10 munkanap, amely a szükséges cserealkatrészek rendelkezésre állásától függően ennél hosszabb is lehet - különösen a külföldről beszerezhető alkatrész meghibásodása esetén.

Ezekben az esetekben a várható javítási idő akár 20-30 munkanap is lehet!

Az ügyfél előzetes kérésére, illetve nettó 10.000 Ft felett automatikusan javítási árajánlatot adunk. Az árajánlatra adott nemleges válasz esetén, a hiba felderítésével eltöltött aktuális óradíjat számoljuk fel eszközönként. Ha az árkalkulációra 3 munkanapon belül nem érkezik írásos válasz, az árkalkulációt elfogadottnak tekintjük és a javítást elvégezzük.

A javítás befejezéséről e-mail-ben vagy telefonon értesítjük az ügyfeleinket.

Az elkészült eszközöket az ügyfél megbízását hitelesen igazoló személy veheti át.

Garancia időn túli javítás esetén a munkalap alapján számla kerül kiállításra, amit a helyszínen készpénzzel kell kiegyenlíteni.

A számla melléklete a munkalap másolata. A szerviz javítási óradíja: 8.500 Ft. A nyitvatartási időn túli munkálatokra 30% felár érvényes. Nyitva tartás: Hétfőtől - Péntekig 07:30-17:00-ig. Szombat:ZÁRVA, vasárnap: ZÁRVA

Az általános javítási feltételekről eltérő igény esetén egyedi javítási és karbantartási szerződések kötésére van lehetőség.

 

3. További feltételek

3.1. Szállítás

Az eszközök szállításáról külön megállapodás hiányában a javítást kérő gondoskodik. Egyedi megállapodás esetén a szállítást a Kávégépszervíz Kft. végzi, melynek költségét a munkalapra felvezet, illetve kiszámláz. A szállítási költség abban az esetben is fizetendő, ha a készüléken garanciális javítást végzünk. A garanciális javításnak nem része a készülék ki illetve beszállítása. Egyedi megállapodás hiányában az ügyfél kérésére, amennyiben van rá kapacitásunk a be-, illetve kiszállítás költsége 120 Ft. / km a telephelyünktől számítva. Debrecenben 3.810 Ft a kiszállási díj. A kiszállás nem garantált opció, csak abban esetben lehetséges, ha a vállalt munkák melett belefér az időnkbe.

3.2. Fizetési feltételek

A számla mellékleteként adott munkalap képezi a számla alapját. Tartalmazza az eszköz javítására fordított munkadíjat, az alkatrészek árát. Külön megállapodás hiányában a javítással kapcsolatban felmerült minden költség az eszköz kiadásától válik esedékessé.

3.3. Visszavétel

A Kávégépszervíz Kft.. által forgalmazott eszközöket és azok tartozékait újrahasznosítás céljából telephelyünkre kérjük beszállítani, amelyet a hatályos jogszabályok szerinti kereskedői minőségben díjmentesen átveszünk.

3.4. Tárolás, megsemmisítés

Az elkészült és el nem szállított készülékek után az értesítést követő 30 napon túl nettó 200 Ft/nap tárolási díjat számítunk fel. A 90 nap után az eszközt újrahasznosításra/megsemmisítésre küdjük.

 

 

Kávégépek, karos-vendéglátó-ipari gépek, automata kávégépek, Saeco kávéfőzőgépek,

Jura kávéfőzőgépek, AEG kávéfőzőgépek, Bosch kávéfőzőgép, Rotel automata svájci kávégép,

Debrecen Saeco kávégép, Debrecen La San Marco kávégép, Debrecen Kávégép center,

Saeco kávégépcenter, Jura center, Aeg kávégépcenter, Leone kávégépcenter, Astoria kávégépcenter,  

Debrecen kávégép értékesítés, Debrecen kávégép szervíz, Debrecen kávégép bérbeadás,

Hajdú-Bihar megyei kávégép javítás, karbantartás. Faema kávégépek javítása,

La San Marco kávégépek bérbeadása,  La San Marco kávégépek eladása 6 hónap garanciával.

Cimballi javítás, Faema szervíz, La San Marco kávégép szervíz, Kávégépcenter, kávégépek bérbeadása,

Jura bérbeadás, Krups bérbeadás, karos kávégép bérbeadás, kávégép bérbeadás rendezvényekre,

rendezvényes kávégép, adagelszámolásos kihelyezés, Colibri Necta

Asztali nézet