MENÜ

LSM 105 Multiboiler Act 2 gr

 

Az ÚJ 105 Multiboiler Act hat változatban kapható: 2 és 3 kávé-adagoló csoporttal, mindegyik 3 különféle munkafelület magassággal (standard, közepes és magas).

 

A kijelzőről:

Az új 105 MULTIBOILER ACT érintőképernyővel van ellátva egy grafikus ikon kijelzővel, amely lehetővé teszi az okostelefonhoz hasonló azonnali hozzáférést a menüben elérhető összes funkcióhoz. A kávé-adagoló csoportok hőmérsékletei, amelyek folyamatosan láthatóak a képernyőn, külön beállíthatók azzal a lehetőséggel, hogy minden egyes adagra személyre szabott extrakciós profilt konfigurálhassanak, és ellenőrizhessék, hogy működés közben a legjobb hőmérsékletet tartják-e.

Nagyon nagy figyelmet szenteltek az ergonómiának is, a munkafelület világítását tetszőlegesen lehet módosítani.

 

Az ACT rendszerről:

Az elektronikus nyomásmérő rendszer helyettesíti az analóg nyomásmérőt, amely a szivattyút és a kazánt vezérli, a gőz és a meleg víz előállítására. Ez a megoldás azt jelenti, hogy a tej nemcsak tökéletesen habosítható, hanem az egyes extrakciós kávé-adagoló csoportok hőmérséklete is stabil marad, és állandó hőmérsékleten vizet biztosít a tea készítéséhez.

A lehető legjobb energiateljesítmény garantálása érdekében a gépet készenléti állapotba lehet helyezni és a „gyors bemelegedés” gomb egyszerű megnyomásával újra aktiválható.

 

A távvezérlésről:

Távvezérlés az alkalmazáson keresztül, elektronikus levélben és a BLUETOOTH alkalmazáson keresztül.

Az ÚJ 105 Multiboiler ACT modellnek van egy dedikált APP-je a gép távoli kezelésére. Azonnali, egyszerű és intuitív módon. Az alkalmazáson keresztül a felhasználók, akikhez hozzárendelt felhasználónév és jelszó tartozik, nem csak a készüléket konfigurálhatják saját maguk, kezelhetik és vezérelhetik a Bluetooth-on keresztül, hanem a rögzített működési és statisztikai adatok elemzésével is figyelemmel kísérhetik és optimalizálhatják annak működését és hatékonyságát bárhonnan.

 

Hőmérséklet-profil beállítások:

Minden egyes adaghoz négy lehetséges profil +/- 2,5 ° C tartományú hőmérsékleti görbéje állítható be. Az adagolócsoporton beállított hőmérséklet csak a kiindulási pont a legjobb extraktálás eléréséhez, a rendelkezésre álló négy profilnak köszönhetően, még a legfinomabb ízek és a leg kifinomultabb keverékek esetén is.

 

Állandó hőmérsékleti görbe

Csökkenő hőmérsékleti görbe

Csökkent / növeli a hőmérsékleti görbét

Növeli / csökkenti a hőmérsékleti görbét

 

Mindegyik görbe lehetővé teszi a baristának, hogy személyre szabja az egyes csoportok egyedi adagját.  Ezekkel a beállításokkal a kávéból nyerhető számos tulajdonság a lehető leghatékonyabban vonható ki.

Miután a kívánt görbét beállította egy adagra, ellenőrizheti, hogy az extraktálási hőmérséklet a kiválasztott görbét követi-e a kávé adagolásakor, valós időben, anélkül, hogy meg kellene várni a folyamat végét.

A kávé elkészítése az új 105 Multiboiler Act-el valós idejű, helyszíni tapasztalatcsere a barista és a gép között: az ember-gép interakció új koncepciója.

 

A munkaterület magassága:

Az új 105 Multiboiler Act 3 különböző munkafelület-magassággal (standard, közepes és magas) kapható. A magas verzióban eltűnő tálcák lehetővé teszik a gép használatát a hagyományos eszpresszó csészékkel is.

 

 

Méretek:

kávé-adagoló csoportok száma: 2

kazán kapacitása: 10 liter

áramfelvétel: 5.300 W

pumpa: 275 W

súly: 72 kg

szélesség: 790 mm

mélység: 535 mm

magasság: 515 mm

 

Alapszínek:

piros

ég kék

szürke

antracit

 

Feláras színek:

matt fekete: 219 €

szatén fehér: 330 €

 

Extrák:

karbon nyomógomb és gőz víz takaró: 118 €

Remote controll app: 450 €

Auto gőz: 523 €

fa nyél a portafilterhez: 74 € / db

fa nyél a gőz és teavízhez: 58 € / db

 

Normál: 7.393 € + ÁFA

Közepes: 7.534 € + ÁFA

Magas: 8.486 € + ÁFA

  

Letölthető katalógus itt

 

 

 

La San Marco kávéőrlő, új instant kávéőrlő, smart instant, lsm instant őrlő, új lsm őrlő, új lasanmarco, lasanmarco berendezések, újlasanmarcogép, lasanmarcomagyarország, lasanmarcoforgalmazás, lsmforgalmazás, lsmimport, lsmkávégépúj, kávégép, kávéfőzőgép, kávédaráló, kávéőrlő

 

Asztali nézet